icona

Posledná topka sezóny 2010/2011

 
16.5.2011 | Spravodaj »  Šípkarské turnaje,  | Reakcie (0)
 

14 mája sa v Rimavskej Sobote uskutočnila posledná topka tejto sezóny. Naši hráči sa ani tento krát nestratili. V  turnaji juniorov Brezno nemalo take početné zastúpenie ako tomu bolo v minulých turnajoch. Vo finále A – strany pavúka sa predstavili nás hráč Martin Macuľa a Michal Goring z Košíc. Lepšie si počínal Michal Goring keď si z Martinom dokázal poradiť 2:0. V B- strane pavúka čakal na Martina domáci hráč Jozef Fabo, ktorý si najskôr poradil na pozícii 5-6 z Erikom Poliakom 2:0 a následne uspel v boji o tretie miesto s ďalším Brezňanom Jánom Králikom. Martin Macuľa porazil kata Breznianských hráčov 2:1 a postúpil do finále. V ňom si najskôr poradil s Michalom Goringom 2:1 no keďže Michal išiel do finale z A – strany pavúka muselo sa hrať opakované finále v ktorom Michal porazil Martina 2:0. Sezónu juniorov vyhral Jozef Kvasnička z Beluše na druhom mieste skončil Martin Macuľa a na treťom mieste Erik Poliak.

V turnaji žien sme mali len jednu zástupkyňu Luciu Pocklanovú. Lucia skončila v strede pavúka na 7 mieste keď prehrala v B-čku s Jankou Líškovou zo Žiliny. Na treťom mieste sa umiestnila Lenka Kadašová zo Žiliny. Vo finále sa stretli Janka Líšková a Martina Čerňanská z Trenčianských Teplíc. Martina nenechal nič na náhodu a poradila si z Jankou Líškovou hladko 2:0. V sezóne na prvom mieste skončila Martina Čerňanská na druhom mieste sa umiestnila Petra Kvasničková z Beluše a na treťom mieste Janka Líšková.

Do  turnaja mužov sa prezentovalo 68 hráčov. Dobrú formu z posledných turnajov ukázal Pavel Melicher, ktorý skončil na peknom štvrtom mieste. V boji o tretie miesto ho vyradil ďalší Breznianský hráč Martin Škantár, ktorý znova ukázal, že turnaje jednotlivcov mu idú z Breznianských hráčov nalepšie. Martinovi sa v boji o finále nepodarilo uspieť proti Otovi Zmelíkovi a skončil tak na výbornom treťom mieste. Vo finále sa stretli Oto Zmelík z Bratislavy  a prekvapenie turnaja Jozef Harag, ktorý si svojim výkonom finálovú účasť určite zaslúžil. Vo finale si poradil aj s Otom Zmelíkom a stal sa víťazom poslednej topky. Sezónu vyhral Oto Zmelík pred Petrom Klementym z Rožňavy na treťom mieste sa umiestnil Milan Dudáš z Martina. Svojím tretím miestom na turnaji sa Martin Škantár prebojoval zo siedmeho miesta, ktoré mu patrilo pred turnajom na štvrté miesto. Čo je výborne umiestnenie, keď si zoberieme do úvahy koľko času Martin venuje tréningu.

 
 

Reakcie:

Pridať reakciu:
Reakcie moderujeme aby sme zabránili spamu. To znamená, že sa vaša reakcia nemusí zobraziť hneď po pridaní.
Meno:

Email: (bude zobrazený)
Reakcia:
CAPTCHA ImageReload Image Kontrolný reťazec: